top of page
Kaasschnitzels met Spinazie en Aardappelpuree
Dit klassieke gerecht brengt eenvoud en comfort samen, ideaal voor een snelle, voedzame maaltijd.
Voorbereidingstijd (min)
20
Kooktijd (min)
20
Aantal personen
4
Niveau
Makkelijk
Ingrediënten
4 kaasschnitzels; 500 g verse spinazie; 800 g aardappelen (geschild); 50 ml melk; 25 g boter; 1 teentje knoflook (fijngehakt); Peper, zout en nootmuskaat naar smaak
Bereidingswijze
1. Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn. Giet af en stamp ze fijn met melk, boter, peper, zout en nootmuskaat.
2. Bak de kaasschnitzels goudbruin in een pan volgens de verpakking.
3. Verhit een beetje olie in een pan, voeg de knoflook toe en bak kort. Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze geslonken is. Breng op smaak met peper en zout.
4. Serveer de kaasschnitzels met de aardappelpuree en spinazie.
bottom of page