Levering mogelijk na telefonische afspraak
Home
Webshop
Recepten
Horeca
Events
Over
Contact
Meer...
Gastronomische Kaasschotel - Hoofdgerecht
Klasieke Kaasschotel - Hoofdgerecht
Klasieke Kaasschotel - Dessert
Gastronomische Raclette Schotel
Gastronomische Vleesschotel - Hoofdgerecht
Klasieke Vleesschotel - Hoofdgerecht
Gastronomische Tapasschotel
Klasieke Tapasschotel
Gastronomische kaasselectie alleen kaas - Hoofdgerecht
Klassieke kaasselectie alleen kaas -Hoofdgerecht
ROK4 Huisgemaakte Kaastaart (100gr.)
Picodon
Cornish Kern (100 gr.)
Fin Briard met Grand Marnier
La bouse met zwarte knoflook (100 gr.)
1933 Fleuri
Geitenkaas met geroosterde boekweit
Geitenkaas met hibiscus, framboos
Geitenkaas met Yuzu
Boules fermières de chèvre au thym
Feta Griekenland (Kalios)
Le Vigneron du Marché aux Noix (100 gr.)
Le Vigneron Affiné au Champagne (100 gr.))
La bouse met hazelnoten (100 gr.)